Тоа што…

Се сменија времињата, се сменија термините… Тоа што порано беше чкртаници, сега се вика модерна уметностТоа што порано беше емисија, сега се вика подкастТоа што порано беше рекет, сега се вика донацијаТоа што порано беше немирен, сега е хиперактивен и темпераментенТоа што порано беше кратко видео, сега е reelТоа што порано беше mIRC, сега е […]