Рибата не смрди од главата, туку од опашката!

„Македонија не е лоша држава, туку вие немате врски“. Ова е една од изреките која со сигурност ќе ја потврди речиси секој во нашата татковина. Живееме во држава каде што цвета секторот корупција и е рак-рана на нашето општество. Терминот „борба против корупција“ секогаш е само предизборна тема, а никој не мрда со мал прст […]