(ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО) Што прави премиерот Груевски во Будимпешта?

Од рубриката „Фановите праќаат“ ни стигна фотографија од поранешниот премиер Никола Груевски забележан во турски ресторан во Будимпешта. Според тоа што ни го кажуваат лицата тој бил забележан со пријатели и честопати таму ги поминувал утрата. Со оваа фотографија се негираат гласините дека поранешниот премиер е во друга држава, или пак, дека веќе се вратил […]