(ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО) Што прави премиерот Груевски во Будимпешта?

Од рубриката „Фановите праќаат“ ни стигна фотографија од поранешниот премиер Никола Груевски забележан во турски ресторан во Будимпешта. Според тоа што ни го кажуваат лицата тој бил забележан со пријатели и честопати таму ги поминувал утрата.

Со оваа фотографија се негираат гласините дека поранешниот премиер е во друга држава, или пак, дека веќе се вратил во Македонија.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email