(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Провокации, тензија, физичка пресметка: Што се случува на македонските улици по победата на Швајцарија?

Вечерва, веднаш по натпреварот Србија – Швајцарија започнаа тензии и на улиците низ Македонија. До редакцијата на boemot.mk пристигнаа видеа на кои може да се забележи за провокациите кои вечерва ги има во Куманово по победата од страна на Швајцарија над Србија. Како што може да се забележи од видеото каде јасно се гледаат албанските […]