Една година од локалните избори: Дали кандидатите ја оправдаа довербата на народот?

Една година од локалните избори. Една година од изборите кои тектонски ги променија политичките случувања во Македонија и го сменија јавниот дискурс во нашата држава. Пред изборите слушавме многу, па една година подоцна би сакал да пишам мое мислење околу (дел од) избраните градоначалници. Да почнам од она кое се каам до ден денес, дека […]