За успех не ви треба мотивација, туку дисциплина и паметно менаџирање со средствата!

Многу луѓе би направиле сѐ да најдат изговор, но ретко би направиле нешто да ги сменат нивните животни навики. Сите сакаат „лежерен“ живот, пиење по неколку кафиња дневно, за потоа да се жалат како општеството не им чини. Свесни сме дека живееме далеку од идеално општество, но факт е дека за многу работи најпрво би […]