Контрадикторноста на Ивона Јо

Контрадикторноста на Ивона Јо „ме натера“ по долго време дал бидам и дел од „Инстаграм драма“. Бидејќи е најавено дека за 24 часа ќе биде избришан reel-от на којшто повеќе лајкови има мојот коментар, отколку самата објава, нека стои и тука мојата порака до Ивона Јо: Контрадикторна си, а и подобро ич да не снимаше […]