Сите шмркаат, а никој не е настинат!

Чудна работа секој викенд. Сите шмркаат, а никој не е настинат. Скопјево, како и цела Македонија, врие од дрога. Сите сметаат дека ако посегнат по оваа „модерна занимација“ дека ќе бидат чекор напред, дека ќе бидат главни фаци, а впрочем е далеку од тоа. Дали во државава има надлежни на ваквите прашања? Дали сте свесни […]