Доста го нормализирате ненормалното!

Најпрво се воздржав да не коментирам ништо, но не можам и мора јавно да го изругам овој психопат.

Утрово ги видов сликите на некој Џошуа што се шета низ Скопјево и прави фотки по гаќички и танга низ цркви во државава. Типот без никаква почит кон религијата ја омаловажува и наверува верата и целосно некултурно и јавно го прави тоа. Тоа го прави само со една цел, да биде виден како тоа он е поразличен и како тоа он е ЛГБТ или слично па проповеда некое мислење.

Јас разбирам да не се биде религиозен и разбирам дека сакаш да бидеш во центар на внимание, но ова ја помина секоја граница. На страна тоа што за мене не е нормално машко да се слика по танга и по гаќички ова е навредливо! Идиот! Брату (сестро) биди си што сакаш, ама да се сликаш по гаќички во црква е крајно навредувачки и за ова треба да одговараш! Срамота е да се зафркава некој со религија и срамота е да се покажува целосна непочит кон културното наследство! И доста го поддржувате во коментари дека бил „поразличен“ и дека ова е „нормално“. Не дечки, ова не е нормално. Доста го нормализирате ненормалното!

Јавно ги повикувам надлежните да го најдат умоболниов и да му пишат тужба и казна, а доколку тие не го направат тоа редно време е да си ја преземеме работата во свои раце! Репортнете го неговиот профил!

Боемот 2.0

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email