Да му помогнеме на Леонид Индов кога е најпотребно!

Да му помогнеме на Леонид Индов кога е најпотребно!

Не постојат зборови со кои можам да го опишам мојот револт за случката каде беше ограбена фамилијата на Леонид Индов. Премногу сум револтиран, се прашувам до кое мера е дојдено човештвото штом некој намерно ограбил вакво семејство.

Неколку месеци наназад се собираа донации за лекување, а сега тој остана без значителна сума, откако крадците одзеле пари, но и вредни предмети од неговиот дом.

Потребни се 800.000 евра за третманот што на Лео му овозможува излез од темниот тунел во кој сега се наоѓа. Досега е собран дел од потребната сума, но само заедно можеме да стигнеме до вкупниот износ. Секоја мала или голема донација е значајна.

Донациите може да се направат со повик на телефонските броеви (100 денари од повик):

А1: 143 500

Телеком: 143 118

Или преку сметка:

Од Македонија:

ЛЕОНИД ИНДОВ

210-7000006805-91 НЛБ БАНКА

Од странство:

BRANKO INDOV

st.23 OKTOMVRI no.27/4-11 SKOPJE

IBAN: MK07210501567799991

SWIFT: TUTNMK22

NLB BANKA AD SKOPJE

Да помогнеме на оние кои им е најпотребно, да бидеме патриоти во вистинска смисла на зборот 🇲🇰

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Nikolovski (@boemot.mk)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email