Да му помогнеме на Леонид Индов кога е најпотребно!

Да му помогнеме на Леонид Индов кога е најпотребно! Не постојат зборови со кои можам да го опишам мојот револт за случката каде беше ограбена фамилијата на Леонид Индов. Премногу сум револтиран, се прашувам до кое мера е дојдено човештвото штом некој намерно ограбил вакво семејство. Неколку месеци наназад се собираа донации за лекување, а […]