Три години административни бариери: Македонец од Холандија не може да добие македонски документи

Во држава кадешто секој добива документи, секој прави што сака и во правото владее анархија, младиот Македонец по мајка Хенри веќе три години се влече по судови и не може да добие македонско државјанство. Пишува: Боемот 2.0 Хенри де Грааф по потекло е од Виница, а неговата цел е да добие државјанство за да може […]