(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Вистината на виделина: Членови на Левица Аеродром руинираат кафуле, а отпосле се жалат дека се жртви

Веќе неколку дена во очите на јавноста се случувањата поврзани со кафе Хелиум. Откако беа изнесени секакви невистини и на целосно неправаден начин се проба да се наруши реномето на овој локал и да се изнуди рекет од сопственикот од страната на членови на Левица Аеродром чиј фронтмен е советникот Дарко Масларковски, решив да напишам […]