Смртта е подеднаква со живот

Сакав ведри теми да имам на профилов вечерва, но немам енергија да пишам. Црна хроника насекаде околу нас деновиве. Од нова во нова трагедија влегуваме. Социјалните мрежи преплавени со повици за донации. А и блиските целосно ги разбирам. Кога државата потфрла туку се хуманите граѓани да помогнат. За жал, неажурноста резултира со смртта.   Се […]