НЕ за пушење цигари по затворени простории и детски игротеки!

НЕ за пушење цигари по затворени простории и детски игротеки! Секоја година штом заладува, кога ќе влезам во кафич ми текнува на стиховите од Тоше Проески: „Магла пак ме покрива“. Влегувам во кафич среден, а излегувам усмрден како да сум бил на копање. Усмрдена облека, тело и коса, но и непријатен и штетен мирис по […]