Скопје е парализирано: Дали е оправдана блокадата на приватните превозници?

Во војната меѓу приватните превозници и Град Скопје жртвата се скопјани кои се заглавени и не можат да стигнат на своите работни места. Хронолошки, целиот проблем настана кога Данела Арсовска го раскина договорот со двете здруженија што учествуваа во јавниот градски превоз на дваесетина линии. Откако, се случи целата оваа фама сега се наметнува и […]