Зошто сите молчат за криминалната банда наречена „Комисија за полагање градска“?

„Организирана мафија“ – тоа е единствениот термин кој може да ја опише комисијата за полагање градска со автомобил и целиот тој организиран систем исполнет со корупција. Сите имаме слушнато како некои извозеле добро на полагање за кола, но бутнати се заради измислени грашки како на пример (невидлив) пешак. Секојдневно еден куп тинејџери и студенти се […]