Поддржете го бизнисот на вашиот пријател!

Сите сме сведоци на оваа невидена скапотија која е присутна моментално околу нас. Цените на производите драстично поскапуваат, при ваквите цени на суровините и струјата компаниите се приморани да поскапуваат за да можат да работат профитабилно и да ги платат своите вработени. Во вакви услови барем дел од работите во наши раце, да помогнеме таму […]