Не ми се допаѓа „новото лице“ на Европа!

Не ми се допаѓа новото лице на Европа! Дали Европа конечно се буди од зимскиот сон? Климатските промени, економијата, владеење на правото и корупцијата веќе не се најголем проблем во Западна Европа, ТУКУ БЕЗБЕДНОСТА. Западна Европа го смени својот изглед. Западните метрополи кои ги сметаме за бастионот на културата на „Стариот континент“ веќе не се […]