Ашколсун, сполај ти, галиба, чунки: Фиктивен разговор на Инстаграм ги оживеа „заборавените зборови“

Фиктивен разговор објавен на социјалната мрежа Инстаграм ги оживеа македонските „заборавени зборови“, а оваа „драма“ беше интересна за публиката. Пишува: Боемот 2.0 Љубов на прв поглед: Неповторливиот муабет со келнерката! 💘 Одам сам на кафе. Нарачувам еспресо, ми го носи еспресото и оттука почнува мубетот: – Сполај ти, супер е кафето.Пиј си тутун, пиј си […]