СВЕДОШТВО: ОД РАБОТА НЕМА СРАМОТА

СВЕДОШТВО: ОД РАБОТА НЕМА СРАМОТА

Бев во кафана со едно поголемо спонтано собрано друштво. Класика првпат се запознаваме, па правиме муабети меѓу кои „што и како си со работа“. Го прашуваат еден од дечкиве „што работиш“, а он им вика: „Ништо, студент сум“. Е сега, јас знам дека не е само студент и знам дека нон-стоп работи, забележувам дека му […]