Стоп за емиграција со легализација

Пошироката јавност веќе години наназад е со поделено мислење на темата „легализација на марихуана“. Иако е малку контроверзен и за многумина неочекуван мојот став, јас сум ЗА легализација на оваа билка, пред сè од економски причини. Пишува: Боемот 2.0 Да не се лажеме, секој втор од младите пуши марихуана. Доколку се легализира истите луѓе ќе […]