Еднакви можности, наместо еднаква заработка: Затоа го сакам капитализмот!

Еднакви можности, наместо еднаква заработка: Затоа го сакам капитализмот! Во општество каде модерно е да бидеш левичар, социјалист и човек кој само на зборови е open-minded јас го правам токму спортивното – ја одбирам страната да бидам капиталист и десничар. Зошто капитализам? Сите ние не сме родени со исти способности, не го правиме истото, некој […]