Излези и гласај!

Излези и гласај! 🗳️🇲🇰 Во среда нѐ очекуваат претседателски избори. Избори кои за помладите генерации се „неважни“, избори на кои за жал многу Македонци остануваат апатични кон политиката и НЕ го остваруваат своето граѓанско право да излезат и да гласаат. Оваа објава ја упатувам токму кон нив, кон сите „непартиски“ и „неутрални“ луѓе. Не треба […]