(ИСТРАЖУВАЊЕ) Колку се заработува од занает во Македонија?

Колку се заработува од занает во Македонија?

По вчерашната објава за тоа дека „Од работа нема срамота“ многумина пишаа дека се заработува убаво со учење занает или физичка работа. 👇 Па, така решивме да ве прашаме вам колку се заработува од занает, а ова се дел од одговорите кои ни ги пишавте: Плочкар – плата 90.000 денари Овчар – плата 90.000 денари […]