Дали сте нормални?

Додека светот се соочува со енергетска, економска и здравствена криза, војни и слично просечно Македонче е загрижено за тоа што ќе се случи со Адам Лабунски во Задруга! Добро, дали сте нормални? Зошто го гледате тоа шоу и зошто го популаризирате со објави по вашите медиуми вадејќи исечоци и кликбејт наслови „ЕВЕ ШТО НАПРАВИ_“ и […]