Белгиската полиција спречи одржување десничарски настан: Поддршка за Фараж и Орбан!

„Поради можност за нереди“ белгиската полиција утрово спречи да се одржи настан на кој говорници беа унгарскиот премиер Виктор Орбан и главниот промотор на Брегзит и своевремено најдобриот говорник во Европскиот Парламент, Најџел Фараж. На собирот наречен „Конференција за национален конзерватизам“ веднаш по почетокот на говорот на Најџел Фараж полицијата упаднала, а на присутните им […]