Вистински пријатели

Во ситните саати (како сега во 3.14 часот) секогаш ми доаѓаат на памет некои теми кои не ги мислам во текот на денот. Па, така и текстот којшто ќе го пишувам на тема „вистински пријатели“. Иако насловот звучи како писмена работа за осмо одделение сепак суштината е многу подлабока. Можеби е клише, но целосно вистинит […]