Бојкотирам Halloween!

За жал, во нашата држава луѓето секогаш тежнеат да бидат нешто што не се. Правиме сѐ само за да се биде „во тренд“, па затоа многумина почнуваат да слават и празници кои не се наши. Таков е примерот и со „Ноќта на вештерките“, Halloween. Во супермаркетите полни рафтови со тикви и страшни маски наменети за […]