Не е сè така како што изгледа!

Авичи создаде многу хитови и сите го сметавме за најдобар ди-џеј, мислевме дека животот му е нареден, но всушност тој пател од депресија и затоа си нанесе самоубиство. Кога гледаме дека некој се смее, се забавува и на инстаграм се покажува во најдобро светло, забораваме што се наоѓа зад камерата и дека истиот тој има […]