Одговор на вечно поставуваното прашање: Америка или Русија?

Веќе години наназад, секојдневно, слушаме дискусии и дебата на тема „Америка или Русија“. Дали нашата земја треба да се сврти кон Истокот или Западот, или да проба да остане неутрална. Во продолжение ви го прикажувам мојот став на оваа тема. Пишува: Боемот 2.0 Пред извесно време направив две анкети на мојот Instagram профил кои сами […]