Поразителните резултати на пописот не се заради Али Ахмети, туку…

Штотуку излегоа резултатите од пописот: Од резидентното население Македонци се 58,44%, Албанци 24,30%. ПОРАЗИТЕЛНО! ПОНИЖУВАЧКИ!
Кажав тогаш, ќе повторам и сега: БОЈКОТОТ НЕ Е РЕШЕНИЕ! Ја утнавме стратегијата драги мои Македонци, самите ние сме виновни! Ја утнавме стратегијата со тоа што не отворавме врата, ја утнавме стратегијата со тоа што ги слушавме фацките кои работат деструктивно како Димче Апасиев и Јанко Бачев! Про-руските марионети кои добиваат насоки од ист центар направија целосен промашај! За СДСМ нема што да зборувам тие веќе одамна не се македонска партија… А тука, мора да ја обвинам и опозицијата на ВМРО-ДПМНЕ која и овој пат не повика на масовно попишување и не го мобилизираше своето членство.
Требаше да ја земеме стратегијата на Артан Груби – и тогаш Заев, и Мицкоски, и Апасиев и сите Македонци да шетаат по дијаспора и да поттикнуваат Македонците да се попишат! Масовно да излеземе да се попишеме, и ние и дијаспората за да повикаме на МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО. Така, најмалку 65% ќе бевме на пописот. Сега, време е за НЕПРИЗНАВАЊЕ на пописот.

Вечерва со повеќе информации… Боемот 2.0

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email